WEDSTRIJD – Win een duo-ticket voor THE NEON DEMON of een DVD van ONLY GOD FORGIVES!

Op 15 juni 2016 verschijnt THE NEON DEMON (de nieuwste kaskraker van Nicolas Winding Refn!) in de Belgische bioscoopzalen!

The NEON DEMON kreeg alvast lovende kritieken op het recente FILMFESTIVAL VAN CANNES en wij zijn ervan overtuigd dat THE NEON DEMON ook goed zal scoren in de Belgische bioscoopzalen.

Om de release te vieren, mogen wij in samenwerking met CINEART 5 duo-tickets wegschenken voor THE NEON DEMON en 5 DVD’S van de Nicolas Winding Refn topper ONLY GOD FORGIVES met Ryan Gosling in de hoofdrol.

Wil je kans maken op één van de prijzen? Mail dan jouw contactgegevens en jouw prijsvoorkeur als de bliksem naar contest@razorreel.be en geef een antwoord op volgende vraag: “Welke prijs heeft THE NEON DEMON gewonnen op het CANNES FILM FESTIVAL 2016”?

Ben je nu al benieuwd naar THE NEON DEMON?

Bekijk dan alvast de fantastische trailer via https://www.youtube.com/watch?v=nLZ6q9q9LDs

Wij wensen je veel kijkplezier!

_____________________________________________________

THE NEON DEMON
Releasedatum : 15/06/2016 in de Belgische bioscoopzalen

Regisseur: Nicolas Winding Refn (o.a. Drive & Only God Forgives) Acteurs: Elle Fanning, Keanu Reeves, Christina Hendricks

Wanneer opkomend model Jesse naar Los Angeles verhuist, wordt ze al snel het mikpunt van een groep door schoonheid geobsedeerde vrouwen. Zij willen zich koste wat kost meester maken van haar vitaliteit en jeugdigheid.

Recente Posts