Vanaf vandaag speelt de kaskraker GODS OF EGYPT in de bioscoopzalen!

In deze film heeft de meedogenloze god van de duisternis Set het voorspoedige Egypte ondergedompeld in chaos en oorlog. De heldhaftige sterveling Bek onderneemt een epische tocht om zijn ware liefde te redden en de wereld te verlossen van deze tiran. Samen met de gevallen god Horus begint hij een onwaarschijnlijke strijd tegen Set en zijn leger die hen naar het hiernamaals en de hemel brengt. Zijn ze klaar voor de ultieme confrontatie?

In samenwerking met BELGA FILMS mogen wij enkele bioscooptickets wegschenken voor deze fantastische filmvertoning!

Deelnemen is simpel! Stuur als de bliksem uw naam met uw contactgegevens naar contest@razorreel.be en laat ons weten door wie GODS OF EGYPT geregisseerd werd! Misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars!

In afwachting kan je alvast de trailer bekijken via volgende link:

https://youtu.be/1ToOS4LEZGg…

Wij wensen je veel succes!gods-of-egypt-new-poster.jpg

Recente Posts