Van 10 t.e.m. 15 november 2016 vindt de negende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival plaats in de stadscinema Liberty te Brugge. Gedurende 6 dagen zal het Razor Reel Flanders Film Festival een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genre films (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,…) presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer! Tevens verwelkomen we tal van internationale filmgasten en organiseren we informatieve lezingen, workshops en conferenties die de kennis van de bezoeker verrijken.

Net zoals vorig jaar daagt Razor Reel creatieve studenten, amateurkunstenaars en creatievelingen uit om het campagnebeeld te ontwerpen voor de nieuwe editie van het Razor Reel Flanders Film Festival!

Beschikt u over creatief talent en wilt u wel eens een campagnebeeld ontwerpen voor een internationaal erkend fantastisch filmfestival? Dan is dit nu de ideale gelegenheid!

Het winnende campagnebeeld zal gebruikt worden in de volledige communicatiecampagne van de negende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival (affiche, festivalcatalogus, promotieflyer, uitnodigingen, persdossier,…) en tevens wordt de winnaar beloond met een mooie prijs.

Hieronder vindt u alvast een beeld van enkele van onze campagnebeelden van de voorgaande edities. Zoals u merkt, wordt in elke campagnebeeld een link gelegd met ons logo (nl. de zwaan als symbool voor het Brugse Razor Reel Flanders Film Festival). Doelstelling is dat dit element (de zwaan) ook centraal staat in het nieuwe campagnebeeld.

Mail Header

Wenst u deel te nemen? Download dan nu het deelnamereglement (met verdere informatie), ons logo (voor eventuele integratie in het campagnebeeld) alsook het inschrijvingsformulier via de links hieronder!

Deelnamereglement_Razor Reel 2016

Inschrijvingsformulier_Razor Reel 2016

LOGO BASIC

Verdere informatie over het Razor Reel Flanders Film Festival vindt u natuurlijk online terug via onze festivalwebsite http://www.rrfff.be en onze facebookpagina http://www.facebook.com/rrfff

Deadline voor inschrijving: 15 april 2016!

Werken kunnen ingezonden worden naar joke@razorreel.be

Veel succces!

Recente Posts