tg-logo 9/11/2015  18:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Thriller
Regisseur : Ben Cresciman
Duur : 90 min
Taal : Engels
Ondertitels : Geen

Janie probeert te herstellen van een serieuze depressie. Hiervoor moet ze zichzelf blootstellen aan een dagelijks ritueel en het volgen van een nieuw levenspatroon dat ervoor moet zorgen dat haar geest en lichaam weer op één lijn zitten. Dit kan ze doen dankzij een dame die al heel haar leven met haar deelt en het best te omschrijven valt als een nanny. Omdat Janie beetje bij beetje aan het herstellen is, krijgt ze de toestemming om het huis te verlaten en een blik te werpen op de wereld buiten haar tuin. Maar Janie is nog helemaal niet toe aan deze uitstapjes want ze raakt meteen geobsedeerd door de voor haar totaal onbekende Savannah. Al vlug is Janie niet meer te stoppen en wordt haar obsessie zo erg dat ze het leven van Savannah letterlijk binnendringt. “Sun Choke” is alweer een film met Barbara Crampton die schijnbaar van geen ophouden weet. Deze keer is het geen voor de hand liggende shocker maar een goed doordachte psychologische horror die ons voorgeschoteld wordt. Een cultfilm in wording.

Recente Posts