tg-logo 9/11/2015  20:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Thriller
Regisseur : Abner Pastoll
Duur : 95 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands

Jack is een jonge Engelsman die al liftend probeert terug te geraken naar Calais. Tijdens het liften ontmoet hij de mooie Veronique die voorstelt om een eindje samen te liften. Ze vreest immers de seriemoordenaar die in deze
streek rondhangt. Ze worden al snel opgepikt door een net iets te vriendelijke man die voorstelt om hen na een overnachting bij hem thuis naar Calais te voeren. Zijn vrouw is immers ook een Engelse. Maar in het huis lijkt er een vreemde sfeer te hangen. De vrouw (Barbara Crampton) is precies niet zo gelukkig met de onvoorziene gasten en voordat ze het allemaal goed en wel beseffen, zitten ze opgesloten in het huis van het koppel.

Cultactrice Barabara Crampton is terug van weggeweest. Ze verdween enkele jaren van het scherm maar de meesten onder ons zullen haar zonder probleem nog kennen uit films als “The Beyond”, “Re-Animator”, “Castle Freak”, “The Puppet Master” en zoveel andere.

Recente Posts