tg-logo 6/11/2015  16:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Mysterie
Regisseur : Mickey Keating
Duur : 76 min
Taal : Engels
Ondertitels : Geen

Zelfs in de beste families gebeurt er wel eens iets dat niet door de beugel kan, zo ook bij Lyla. Als haar broer Ed plots voor de deur staat dan is ze eerst nogal boos, maar wanneer ze hoort wat het probleem is dan draait ze bij. Martin (de andere broer) heeft een bericht gestuurd om onder geen beding naar het zomerhuis in Maine te komen en dan weten we allemaal dat er maar één ding is dat je kan doen…juist gaan kijken waarom je er niet mag komen. Ze treffen er Martin aan in een verregaande vorm van waanzin. Erger nog hij beweert dat hij een monster in de kelder opgesloten heeft!

De titel verwijst uiteraard naar de Invasion of the Bodysnatchers, maar daar stopt het ook helemaal. Voor de rest heeft de film helemaal niets te maken met deze film. Jammer Misschien wel maar misschien ook helemaal niet want het resultaat is een donkere film geworden die doet denken aan de films van Roger Altman. Larry Fessenden (I sell the dead, We are still here) is ook hier van de partij net zoals Lauren Ashley Carter die we nog kennen van The Woman.

Recente Posts