tg-logo 6/11/2015  18:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Horror
Regisseur : David Keating
Duur : 85 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands

Het leven van Faith krijgt een flinke deuk wanneer ze verneemt dat haar geliefde vader dodelijk ziek is. Faith vindt troost bij haar mysterieuze nieuwe hockeycoach Sissy Young die voor haar fungeert als een moederfiguur. Ze heeft natuurlijk geen flauw idee dat achter de ware aard van Sissy een gewiekste heks schuilt, die het hoofd is van een eeuwenoude sekte. Sissy belooft Faith’s vader te genezen in ruil voor een onmenselijk prijskaartje: een pasgeboren kind. Wanneer Faith ontdekt dat de ongeboren baby aan een onrustwekkend tempo groeit en de ware intenties van Sissy duidelijk worden, kan ze niet anders dan samenspannen met haar vader om hun eigen levens te redden.

Recente Posts