tg-logo 7/11/2015  00:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Splatter
Regisseur : Joonas Makkonen
Taal : Fins
Ondertitels : Engels

Waar houd je je op lange koude avonden mee bezig als je in Finland woont? Seks, alcohol en jawel, genetische manipulatie van konijnen. Dat de combinatie van de drie totaal onverantwoord is, weten jullie ook wel, maar in Finland hebben ze het toch maar geprobeerd. Resultaat Bunny The Killer Thing! Half mens, half konijn en met een onverbeterlijke drang naar vrouwelijk schoon.

Het best te omschrijven als een foute familiefilm over poesjes en konijntjes waarbij geen enkel politiek heilig huisje gespaard blijft. Zwarte humor, gore, zieke grappen, verwijzingen naar andere films en politiek correcte thema’s wisselen zich in een sneltempo af in deze Disney On Speed-klassieker.

Recente Posts