tg-logo 8/11/2015  22:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Horror
Regisseur : Chad Archibald
Duur : 90 min
Taal : Engels
Ondertitels : Geen

Een vrijgezellenfeestje hoeft niet altijd uit de hand te lopen, maar meestal gebeurt dat wel. Zo ook voor Casey, die bij wijze van vrijgezellenfuif met een tweetal vriendinnen naar Costa Rica trekt. Een beetje alcohol, wat mooie jongens en een beet van een lokale mug verandert al vlug haar leven volledig. Terug thuis krijgt ze koude rillingen bij de gedachte te moeten trouwen maar alvorens ze de volledige huwelijksmachine kan stopzetten, verandert de mooie jongedame in een afschuwelijk monster. Huisje, tuintje, boompje krijgt hier plots een heel akelige invulling waarbij Casey een echt nest bouwt om haar duizenden eieren te huisvesten.

Van Chad Archibald zagen we al ‘Neverlost’ en ‘The Drownsman’, terwijl hij het als producer ook niet slecht doet. Zo was hij ook de drijvende kracht achter ‘Antisocial’. Deze keer komt hij met een creature feature op de proppen die iets weg heeft van ‘The Fly’ maar ons ook doet denken aan ‘They Nest’. Pure klasse dus waarbij iedere genreliefhebber z’n vingers kan aflikken.

Recente Posts