tg-logo 7/11/2015  22:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Horror Komedie
Regisseur : Grant Harvey, Steven Hoban, Brett Sullivan
Duur : 99 min
Taal : Engels
Ondertitels : Geen

Vanaf nu wordt kerstmis nooit meer hetzelfde. “Chitty Chitty Bang Bang”, “Home Alone” en zelfs “A Christmas Carol” mogen plaats maken want nu is er “A Christmas Horror Story”, een slimme anthologiefilm waar je best U tegen zegt. Drie verhalen zijn door elkaar geweven en worden aan elkaar gepraat door een radiopresentator. En welkeen? De presentator van dienst is niemand minder dan William Shatner als DJ Dan, die je schijnbaar verveeld door de kerstnacht probeert te sleuren. Dit terwijl een groepje studenten een documentaire probeert te maken over een zelfmoord op school, een koppel een kerstboom gaat stelen met alle gevolgen van dien voor hun zoon en een gezellige familie reünie eindigt in een gevecht met Krampus. Maar kerstmis is pas echt een feest wanneer de Kerstman met lede ogen aanziet hoe z’n elfjes veranderen in moordlustige gekke zombies. Vrede aan alle mensen van goede wil!

Recente Posts