tg-logo 7/11/2015  16:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Thriller
Regisseur : John Ainslie
Duur : 82 min
Taal : Engels
Ondertitels : Geen

Onderverhuren mag eigenlijk niet en daar zijn heel goede redenen voor. Na het zien van deze film heb je meteen nog een reden extra erbij. Joanna is een jonge moeder die samen met haar man Geoff voorlopig intrekt in een klein, gemeubeld appartement. Geoff moet z’n carrière op het juist spoor krijgen terwijl Joanna er voor kiest om zich volledig te wijden aan de kersverse baby. Geld is er dus niet op overvloed en dat alleen al leidt tot spanningen. Als Geoff dan nog eens 100% inzet op z’n carrière en daarbij moet samenwerken met z’n ex-liefje Alex slaan de stoppen pas goed door bij Joanna. Gaandeweg ontdekt ze niet alleen dat het appartement een zeer gewelddadig verleden heeft, ze begint ook nog eens te twijfelen aan haar eigen geestestoestand. Ze hoort en ziet dingen die er blijkbaar niet zijn, begint zich allerlei zaken in te beelden.

“The Sublet” is een spannende thriller van de hand van John Ainslie die we nog kennen als screenwriter van “Cold Feet” en “Jack Brooks: Monster Slayer”, een kortfilm en film die beiden eerder op Razor Reel te zien waren.

Recente Posts