tg-logo 10/11/2015  14:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Thriller
Regisseur : Jose Prendes
Duur : 98 min
Taal :  Engels
Ondertitels : Geen

Twee halfbroers Thomas en Charles leven samen met hun bedlegere moeder die constant wijn wil als medicijn. De twee broers zijn intelligent, maar mentaal toch niet helemaal in orde. Thomas is de agressieve van de twee zowel in houding als in wat hij doet. Charles is rustiger en is mama’s favoriete zoon. Hun ultieme fantasie is de perfecte moord te plegen. Wanneer Charles verliefd begint te worden op de serveerster Ge-neviève onstaat er spanning tussen de broers. Thomas denkt dat hierdoor hun plan om de perfecte moord te plegen in het gedrang gaat komen. Nade brutale moord draaien de rollen om. Thomas die eerst de dominante van de bende was, heeft last van wroeging, terwijl Charles volledig ontspoort alsook begint hij te hallucineren. De moord wordt uiteraard onderzocht en hiervoor hebben de autoriteiten paranormale detective Homer Gaul ingeschakeld. De spanning tussen de broers loopt verder op als de autoriteiten hun op de hielen zitten wat leidt tot een spannende finale.

Recente Posts