tg-logo 8/11/2015  20:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Komedie
Regisseur : Ben & Chris Blaine
Duur : 98 min
Taal : Engels
Ondertitels : Geen

Romzomcom’s zijn momenteel ongelofelijk hip. Denk maar aan “Life After Beth”, “Burrying the Ex”, “Warm Bodies” en talloze andere recente films die met dit thema flirten. Maar geen enkele heeft ooit het thema van triootje met een zombie aangesneden tot nu. In Nina Forever ontmoeten we Rob en Holly. Beiden werken in de supermarkt tegen beter weten in. Rob loopt er heel depressief bij sinds de tragische dood van z’n liefje Nina en Holly studeert als ambulancier enkel en alleen omdat ze geobsedeerd is door de dood. Dat de twee elkaar zouden ontmoeten was onvermijdelijk, maar dat ze ook in bed met elkaar zouden belanden was minder evident. Vooral omdat Nina er een punt van maakt dat haar relatie met Rob niet over is. Ze mag dan dood zijn, hij heeft het nooit officieel uitgemaakt. Nina keert dan ook telkens terug bij de nieuw geliefden, telkens ze het liefdesspel bedrijven.

Recente Posts