tg-logo 7/11/2015  18:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Thriller
Regisseur : Howard J Ford
Duur : 93 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands

In een moment van vluchtelingencrisis is het woord mensenhandel nooit uit de mond. Maar er is ook nog een andere soort mensenhandel, eentje waar anderen zwaar betalen om een persoon te laten kidnappen. Zo gebeurt het ook bij Lisa, die op een onbewaakt ogenblik in een Arabisch vakantieland haar kind uit het oog verliest en nog net kan zien hoe iemand wegrent met haar zoontje. Maar Lisa is niet zomaar een doodgewone dame. Getraind als “special agent” kent ze de knepen van het vak en zet ze haar achtervolging in. Samen met de hulp vanuit de Verenigde Staten blijkt al vlug dat de kidnapping van haar zoon geen toeval is en dat alles zeer zorgvuldig gepland was. Vanaf nu vertrouwt ze niets of niemand meer en gaat ze, op gevaar van eigen leven, de strijd aan op beide fronten om haar zoon te redden.

Howard Ford die we kennen van “The Dead 1 & 2” komt nu op de proppen met actie/thriller/drama die aantoont dat hij ook z’n mannetje kan staan in de meer reguliere genres. Opnieuw is de film een aaneenschakeling van mooie beelden uit het buitenland waarbij we dan zonder twijfel moeten terug denken aan de vorige films van deze regisseur.

Recente Posts