tg-logo 7/11/2015  20:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Crime
Regisseur : Levan Bakhia
Duur : 110 min
Taal : Engels
Ondertitels : Geen

Drie Amerikaanse toeristen gaan op trektocht in het uitgestrekte en verlaten Europese Georgië. Alles lijkt goed te gaan; het is ontspannend en het uitzicht is mooi. Maar na hun eerste nacht gaat alles niet als gepland. Eerst komt er een kennis van Daniel, die in de omgeving woont, langs maar Chris wist dit niet en valt hem aan omdat hij denkt dat hij hun spullen wil stelen. Daniel en Alicia leggen uit dat hij gewoon de camera kwam halen voor hen en al vlug is alles weer koek en ei. Ze vragen aan de vriend om een foto van hun drie te maken. Tijdens de fotoshoot stapt Chris echter op een landmijn. Hij denkt eerst dat het een grap is maar het blijkt bittere ernst. Daniel gaat met z’n vriend hulp gaan halen of zo lijkt het toch en laat Alicia en Chris alleen. Na enige tijd komt een lokale bewoner langs en uiteraard vragen Chris en Alicia zijn hulp. Hij is echter van kwade wil en laat Alicia vernederende dingen doen terwijl Chris machteloos toekijkt. Een ‘revenge film’ met een twist!

Recente Posts