tg-logo 9/11/2015  22:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Thriller
Regisseur : Patrick Kennelly
Duur : 103 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands

Jill is nieuw in LA. Ze heeft net een relatie achter de rug, voelt zich niet zo goed in haar vel en is bovendien geobsedeerd door haar kamergenoot Jennifer. Voor Jill heeft Jennifer echt alles: ze is mooi, mager, sexy, sleurt de ene man na de andere in bed en is bovendien nog eens geliefd als opkomend talent in de LA-modewereld. De obsessie wordt voor Jill zo groot dat ze er alles aandoet om Jennifer te evenaren. Wanneer dat niet lukt blijft er maar één oplossing
over: Jennifer kapot maken.

“Excess Flesh” is de eerste langspeler van Patrick Kennelly en dus meteen goed voor een Youngbloodselectie op dit festival. Eens de film op dreef komt, ontaardt het spektakel in een circus van grotesk verbaal en fysiek geweld waarbij de realiteit niet altijd voor de hand liggend is. Een Youngbloodfilm die de categorie alle eer aan doet.

Recente Posts