tg-logo 7/11/2015  14:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Anime
Regisseur : Tadayoshi Yamamuro
Duur : 93 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands

Na het succes van de Dragon Ball Z-film vorig jaar op Razor Reel, komen we dit jaar met het vervolg op de proppen na algemene vraag van het publiek. Enkele nakomelingen van Frieza’s leger komen op aarde aan. Hun taak? Op zoek gaan naar de Dragon Balls die in staat zijn om Frieza terug tot leven te wekken. Ze slagen in hun opdracht en Frieza kan terug zijn leger aanvoeren. Uiteraard zijn hier ook meteen een pak consequenties aan verbonden. Zo gaat Frieza op zoek naar de Saiyan om zich te wreken, iets wat uiteraard niet zonder slag of stoot gebeurt.

“Dragon Ball Z: The Ressurection of F” sluit naadloos aan bij de vorige film uit de reeks “The Battle of The Gods” – die vorig jaar te zien was op Razor Reel. Maar ondanks alles is het een stand-alone film die moeiteloos bekeken kan worden zonder de vorige gezien te hebben. De liefhebbers van Anime weten alvast dat het ook dit jaar weer de moeite wordt om af te zakken naar Brugge.

Recente Posts