tg-logo 9/11/2015  14:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Fantasy
Regisseur : Michael Medaglia
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands

Hermann (Sean McGrath) is een vreemde eend. Hij wil kost wat kost kunstenaar zijn maar z’n werken zijn gewoon waardeloos. Als hij voor de zoveelste keer op rij afgewezen wordt voor een expositie, zweert hij een dure eed. “Nog één keer, lukt het me niet dan is mijn leven waardeloos en stap ik eruit.” Hij geeft zichzelf een maand de tijd om het waar te maken maar ook deze keer lijkt het niet te lukken… Totdat hij in de muur van z’n werkkamer een pratend gat ontdekt. Het wezen dat in dat gat woont, is in staat zijn stoutste dromen te vervullen. Maar uiteraard heeft alles z’n prijs, zoals Herman spoedig zal ontdekken.

“Deep Dark” is een donker sprookje over wat we allemaal verlangen: suces, roem, erkenning… maar alles heeft z’n prijs, een die we niet altijd willen betalen.

Recente Posts