tg-logo 6/11/2015  14:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Retromania
Genre : Aktie
Regisseur : David Fincher
Duur : 139 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands

Remakes en rip-offs zijn een spelletje in de wereld van de hedendaagse film, maar tegenwoordig is het ook in om je film vol te steken met verwijzingen naar andere films in de hoop dat de echte filmadepten deze er uit halen en er oeverloos over discusiëren. Een spelletje dat een goede 16 jaar geleden ook al bezig was. Deze “Fight Club” staat bol van de verwijzingen naar andere films en het is aan u om ze er uit te halen. Hier alvast enkele titels, om je toch wat voorsprong te geven. “Cinderella”, “The Invisible Man”, “Star Trek”, “The Prisoner”, “War of the Worlds” en “Taxi Driver” …maar er zijn er nog talloze meer…aan jullie om ze er allemaal uit te halen en wil je meer te weten komen over het perverse spel van remakes, reboots,sequels, verwezen worden en verwijzen naar dan verwachten we je zonder dralen op zondag om 16:00h in onze zaal.

Oh ja fight club gaat niet over boksers, maar dat wist je ongetwijfeld al…

Fight Club Trailer

Recente Posts