In The Lazarus Effect zien we hoe een onderzoeksteam, geleid door Frank en z’n verloofde Zoe, het onvoorstelbare gerealiseerd heeft: Ze wekken de doden weer tot leven . AMaar dan slat het noodloot toe, als Zoe tijdens een vreselijk ongeluk geëlektrocuteerd wordt, gebruiken Frank en z’n team hun experimentele serum om haar uit de dood te doen opstaan. Helaas voor Frank hebben hun inspanningen gruwelijke gevolgen en zijn de nvenwerkingen van het serum niet te overzien. Gaandeweg komen er komen angstaanjagende krachten los in Zoe die hun levens in ernstig gevaar brengen.

THE LAZARUS EFFECT is al vanaf  15/7 verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, VOD & via digitale download maar ook via Razor Reel. We mogen 5 DVD’s weggeven van voor iedereen die ons weet te vertellen van welke Razor Reel film we acteur Mark Duplass nog kennen ?   Mail je antwoord naar Contest@razorreel.be!

Recente Posts