Brugge – Razor Reel Flanders Film Festival (RRFFF) vindt plaats van donderdag 5 tot dinsdag 10 november in Brugge. De organisatoren doen bij deze een oproep tot filmmakers en verdelers om lang- of kortspeelfilms in te sturen voor de komende editie. “Wij staan open voor thrillers, drama, komedies, fantasy, horror, documentaires, animatiefilms,… zolang het maar genrefilms zijn”, luidt het. De ingestuurde films mogen wel niet worden vrijgegeven op de Belgische markt vóór 11 november 2015, en alleen de films die worden geproduceerd binnen 12 maanden voorafgaand aan RRFFF worden geselecteerd. Films kunnen worden ingestuurd via www.filmfestivallife.com en www.filmfreeway.com, of per post naar: VZW Razor Reel, selectiecommissie, Sint-Arnolduslaan 47, 8200 Brugge.

Meer info: www.rrfff.be. (cgra/foto cgra)

Recente Posts